Individuell Coaching

Home » Coaching » Individuell Coaching

Vad finns det för säljcoaching?
 Vi jobbar med två olika typer av säljcoaching: individuell coaching och gruppcoaching.Det är precis så enkelt som det låter.

Individuell coaching
 Kanske den roligaste coachingen som finns. Det är ett hårt arbete där det handlar om att höja din lägstanivå från grunden. För att få så bra resultat som möjligt så köper du ett paket mellan 6-10 gånger där vi ses hemma hos dig eller via Skype. Det vanligaste är att man kombinerar mellan Skype och att träffas. Här ser du tydligt din egen utveckling och får en hands on uppföljning.

Ledarskapscoaching
 Här handlar det om att du som ledare som vill utvecklas och ta nästa steg i din ledarskapsroll. Du är kanske ny i rollen eller så har du suttit en längre tid och behöver nya infallsvinklar för att ta dig framåt. Vi fungerar som ett bollplank som utmanar samt utvecklar ditt ledarskap.

 

Kan jag höja mitt resultat markant?
 Självklart kan du det, låt oss hjälpa dig. Det är väldigt enkelt att man tappar motivation och glöden som säljare. Vad gör man då? Börjar skylla på kunderna? Helt plötsligt har man bara otur i varje säljsamtal. Du märker att utvecklingskurvan pekar nedåt och målen som du har satt upp känns omöjliga. Vad gör du då? Det du gör är något som du säkerligen redan har testat eller du har kanske en idag, du ringer en PT. Precis som på gymmet där du behöver struktur, motivation och saknar rutiner ringer du oss. Vi är din personliga säljcoach.

Några vi hjälpt som har använt sig av personlig säljcoach:

  • Butikssäljare som lyckats slå nya kvittorekord.
  • Säljaren som utvecklade sin lägsta nivå och blev bland de bästa inom telekombranschen.
  • Säljaren som verkligen anammar 2:1 metoden med stor succe.
  • Mötesbokarna som hittade nya tekniker för att boka kundmöten i mängder.

Varför skall du ha en säljcoach?
 Precis som att det inte är ett nederlag när du tar beslutet att du skall minsann ringa den där PT:n på gymmet utan snarare tvärtom. Det är precis likadant här. I en oerhört prestationsbaserat yrke är det inte farligt att be om hjälp ibland. Ofta kan situationer som börjat bli negativa känns helt omöjliga att ta sig ur. Det är precis det en säljcoach är till för. Att lyfta fram säljarens starka sidor och växla tempo för att nå önskat resultat. Våra säljcoacher jobbar på ett situations anpassat coachande sätt med kontinuerliga möten. Antingen där vi är med på de fysiska mötena som säljaren har eller via Skype. Vi lyfter fram det du är bäst på och ger dig verktyg som du kan applicera direkt. Målet är utveckla, utmana och leverera.

Är säljcoaching något för dig?
 Känner du att du skulle vilja höja säljarnas resultat? Vi applicerar verktyg som får säljarna motiverade, inspirerade och framförallt en ny glöd. Vårt jobb går ut på att ge inspiration, strukturer och rådgivning för att nå önskat resultat.
Första steget till att utvecklas och nå nya höjder är att inse att ibland behöver man nya friska ögon samt ett annat sätt att se på saker. Vi skräddarsyr alla våra säljcoaching uppdrag för att få ut det bästa resultatet.

Vad kan jag förvänta mig för resultat av min säljcoaching?
 Det är den ultimata genvägen till framgång. NEJ, absolut inte. Det vi gör är att utveckla säljarna för att nå önskat resultat. Det är en tråkig men sann klyscha ” det krävs hårt arbete”. Vi skräddarsyr utbildningen för varje individ för att skapa en så bra balans som möjligt. En kurva som inte bara pekar upp en dag utan en stabil höjning. Har du anlitat oss så har du tagit ett stort steg att klara av dina mål, vi ska göra allt vi kan för att det skall bli verklighet.