Ledarskapscoaching

Home » Coaching » Ledarskapscoaching

Ledarskapscoaching
Vad innebär det att använda sig av ledarskapscoaching?
Här handlar det om att du som ledare som vill utvecklas och ta nästa steg i din ledarskapsroll. Du är kanske ny i rollen eller så har du suttit en längre tid och behöver nya infallsvinklar för att ta dig framåt. Vi fungerar som ett bollplank som utmanar samt utvecklar ditt ledarskap.

Vad kan jag förvänta mig av min ledarskapscoaching?
Alla målen blir självklart individuella och vårt syfte är att få dig att uppnå dessa. Vi kommer sätta tydliga riktlinjer för att utmana dig i ditt vardagliga arbete att bli en bättre ledare. Fördjupningar inom situationsanpassat ledarskap samt workshops är några av de sakerna vi kommer gå igenom under din coaching.

Hur viktigt är det att utvecklas som ledare?
Idag vill alla vara chefer, men väldigt få vill göra jobbet det krävs för att bli en duktig ledare. Arbetsmarknaden utvecklas hela tiden och det kommer in nya generationer i bolagen som också vill skapa sig en karriär. Hur hanterar du som ledare olika individer och hur får du ut det bästa av varje anställd?
Genom att utveckla sig själv som ledare tycker vi är det bästa alternativet.

Hur gör jag om jag vill ledarskapscoaching?
Enkelt, du kontaktar oss idag så går vi igenom dina mål och om vi kan hjälpa dig med något. Anser vi att det inte är en ledarskapscoaching som du skulle gynnas av säger vi det till dig.

Hur fungerar det?:

  • Du köper ett paket på 6-10 utbildningar.
  • Varje utbildning är ca 1 h.
  • Utbildningarna är både fysiska och via Skype.