SSA

ssa-admin
Efter många förfrågningar har vi nu äntligen startat vår blogg. Välkommen!
 Vi har startat den här bloggen för att den skall fungera som en förlängd arm till vår hemsida och föreläsningar. Sedan tidigare finns vi självklart på andra socialia medior, har ni inte redan varit inne och tryckt på ”gilla” knappen så gör gärna det.
 Så vad är det vi gör och vilka är vi?
Som namnet avslöjar (Swedish Sales Academy) jobbar vi inom försäljning, rättare sagt utbildning inom försäljning.  Vi arbetar med att öka förståelsen för vad det innebär att vara säljare, höjer säljresultatet på olika företag och ser till att kompetenssäkra säljare samt ledare.
I ett samhälle där orden sälj/säljare har blivit smutskastade och på gränsen till tabu, vill vi se till att man behandlar sälj på rätt sätt så att varje säljare har en förståelse för vad det innebär att vara säljare. Vår expertis är att höja varje individuell säljare och på så vis höja det totala säljresultatet.
Vi tror på att alla kan bli duktiga säljare, däremot är vi alla olika och behöver därför olika vertyg för att bli bättre. Det är därför vi skräddarsyr alla vår tjänster utifrån ditt behov. Vill du veta mer? (kontakta oss)
 Oliver Goreng är grundaren till SSA och är vår huvudföreläsare,säljcoach och numera bloggare.
Jag har jobbat aktivt inom försäljning i ca 13 år och arbetat inom de flesta olika typer av försäljning. Om vi bortser från de tidiga åren när jag följde med min far och sålde mattor på marknader så började jag min karriär (som så många andra) med att knacka dörr. Lyriskt sprang jag runt i snöstorm, regn, jag knackade på dörrar och sålde gräddbullar. Vilken fantastiskt tid. Redan då var jag väldigt målinriktad med vad jag skulle jobba med när jag blev stor. Jag fortsatte min säljkarriär och började jobba för E.on nere i Barcelona, 1 år senare var det dags att börja jobba på Telenor Express (det stämmer, jag var en av dem ”störiga” säljarna du sprang på i köpcentrum runt om i Sverige), utvecklingen fortgick in till Telenor Stores för att sedan byta bransch helt. Jag började jobba som säljare på Svenska Alarm för att sedan gå vidare med att utbilda och utveckla säljare. Under denna perioden grundades idén och tanken kring SSA men tajmingen var inte riktigt rätt. Istället öppnade jag tillsammans med två kompetenta partners en inredningsbutik i Skåne. Befinner ni er i skåne (Ängelholm) så tveka inte och att gå in och besöka oss, Gorengs.

 Efter ca 2.5 år så snubblande jag över ett erbjudande om att flytta till London som jag inte kunde tacka nej till. Efter 1 år i London, med mycket förarbete och planering var det dags att flytta tillbaka till Stockholm och starta Swedish Sales Academy.

Och nu är vi här.
Vi har alltså startat denna bloggen, där vi kommer lägga ut ett blogginlägg som handlar om försäljning. Inläggen är inspirerade från vårt vardagliga arbete med allt ifrån föreläsningar, utbildningar, konkreta tips, råd, om vilka dos and don’ts som är vitkiga och väldigt mycket mer underhållande läsning.
För att avsluta detta blogginlägg på bästa sätt citerar vi W.Disney:
If you can dream it, you can do it!

Related Posts

No comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *