SSA 2.0

ssa-admin

Kära läsare, vi har tidigare pratat om arbetsmarknaden och om hur viktigt rekryteringen är för ditt företag.

Vi har förmedlat och utbildat många arbetssökande under årens gång. Det är med blandade känslor vi har gjort detta. Vi tar nämligen rekommendationer och förmedlingen av arbetssökande på största allvar. När vi har rekommenderat eller förmedlat en kontakt så har vi alltid lagt mycket tid på att säkerhetsställa kvalitén på dessa personer. Precis lika viktigt för oss har det varit att företaget uppfyller vad de lovar vår kandidat.

Efter många långa kvällar och mycket slit i håret har vi nu hittat en modell som vi känner oss oerhört nöjda med. Vi är väldigt förväntansfulla och oerhört stolta över nästa steg för SSA.

Vad är nästa steg då?
Att vi kommer lägga 100 % fokus på rekrytering är ju väldigt uppenbart. Men att fungera som ett vanligt rekryteringsbolag/bemanningsföretag har vi inte varit speciellt intresserade av. Utan vi vill ju fortsätta utveckla, fortsätta utbilda och fortsätta kvalitetssäkra kandidater. Vi vill underlätta för företagen när de skall anställa. Underlätta tidsmässigt, låta företagen slippa de 100-talstimmarna de sitter med CV läsning. Vi vill underlätta för företagen så att de får kandidater de vet håller en hög standard. En kvalitetsnivå som är lite bättre, lite mer anpassad utifrån deras önskemål. Samtidigt vill vi hjälpa de arbetssökande att hitta rätt. Att de har någon i sin ringhörna som värnar om deras bästa. Som ser till så att deras önskemål uppfylls.

Vårt nästa steg är alltså: Sveriges bästa oberoende jobbagentur!
Vår nya hemsida jobbas de för fullt med och vi kommer hålla er uppdaterade.
Redan nu tar vi emot ansökningar från potentiella klienter och företag.
Det går bra att göra en ansökning här på hemsidan!
Mer information kommer inom kort!

Related Posts

Rekrytera Rätt

No comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *