Välj din chef, inte en fin titel!

ssa-admin

När arbetsmarknaden har blivit omvänd och de arbetslösa anser sig själva ha övertaget gentemot arbetsgivarna är det oerhört viktigt att skilja sig från mängden. Att sticka ut på något sätt så att de arbetslösa tycker att de jobb man erbjuder är tillräckligt ”sexigt” för att de skall börja jobba.
Vad kan man då erbjuda och locka med som arbetsgivare? Det finns många olika förmåner som företagen lockar med. T.ex.; bil, fast lön, dator, telefon osv. Personligen tycker vi de bästa man kan erbjuda är en säljutbildning(från SSA såklart).

Men det finns en sak som kanske är det absolut viktigaste. En sak som företagen inte trycker på tillräckligt mycket. En sak som borde vara det avgörande för alla arbetssökande som är mellan 18-25. Oavsett jobb, oavsett intresse så borde alla vara mer intresserade av att välja en bra chef istället för att välja ”rätt” jobb.

Vikten av att välja en bra chef är ovärderlig, framförallt om det är ditt första jobb. Vi tänkte att vi skulle lyfta fram en av Sveriges bästa chefer/ledare. Vi har träffat många chefer/ledare genom åren. Många har varit bra, många har varit mindre bra. Men där är en som sticker ut från mängden och det med hästlängder.

Inom en av tuffaste försäljningskanalerna (dörrförsäljning) i kanske en av de osexigaste branscherna (säkerhetsbranschen) har vi en chef/ledare som outtröttligt engagerar och skapar stjärnsäljare samt nästa generations grymma ledare.

Bolaget har vunnit fina titlar(Di Gasell) och han har blivit nominerad till fina utmärkelser inom entreprenörskap samt ledarskap.

Vem är han och vad får honom att sticka ut?
Christofer Eriksson, VD Svenska Alarm.
Vad gör honom till en bra ledare/chef?

Tre saker som gör Christofer till en av Sveriges bästa chefer/ledare:

  • Glädje- med enorm glädje inspirerar, engagerar och motiverar Christofer sina anställda.
  • Rättvis- hård men rättvis mot alla. Balansen mellan att vara för hård eller för snäll är exemplarisk.
  • Öppenhet- lyssnar på sina medarbetare för att han vill utvecklas. För att han vill utveckla dem. Öppen för att förbättra sig själv och andra i organisationen.

Självklart finns där väldigt många fler egenskaper och superlativ som gör Christofer till en av de absolut bästa cheferna/ledarna. Men anledningen till att vi tar upp det är för vi tycker att ni ska börja välja chefer/ledare istället för de jobben med coolast titel.

Till alla er som går runt i tristess i er vardag och inte riktigt är nöjda med era jobb. Sök ett hos Christofer, en av de bästa investeringarna ni kan göra.

Related Posts

Berömmas de som berömmas bör
Enhörningen inom försäljning
SSA

No comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *